Certifikat bestilling
Opret en profil eller log ind
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Kære junior og forældre!
Som tidligere nævnt kræver det et 1 stjernet snorkel certifikat at deltage på sommerlejr, hvor der skal aflægges en indendørsprøv og en udendørsprøve. De fleste juniorer har allerede på nuværende tidspunkt aflagt den indendørsprøve og mangler kun den udendørsprøve før de kan kaldes sig til CMAS 1 stjernet snorkeldykker.
Bevises koster 195kr. + gebyr og skal betale på klubmodul, hvor efter der skal sendes et velligende billede af junioreren til Christina, Christina.Buch07@gmail.com. Billedet skal være i pasfoto stil, men man må gerne smile.

HUSK at sende et billed!

Christina

20.06.2019
20.06.2019 kl. 20.00 - 20.06.2019 kl. 20.05