Forældremøde + sommerlejrmøde
Opret en profil eller log ind
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Forældremøde/sommerlejrmøde d. 28. maj kl. 17.00
Tirsdag den 28. maj kl.17.00 afholdes der forældremøde efterfulgt at sommerlejrmøde(for dem som skal med). Mødet kommer til at handle om information i forhold den faste træning om torsdagen, forventningsafstemning, faste klubture, krav til junior og udstyr og så vil der være mulighed for at stille spørgsmål.
Når vi er færdig med forældremødet, vil vi starte sommerlejrmødet, hvor den årlige sommerlejr skal planlægges. De som ikke skal med på sommerlejr, er selvfølgelig velkommen til at tage hjem herefter.

Vi vil sørger for lidt kage og kaffe.
27.05.2019
28.05.2019 kl. 17.00 - 28.05.2019 kl. 19.30
Deltager på sommerlejrmøde:
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'